Fästingar,gnäll och TV.

Nu har vi varit i Göteborg och kollat Villes tarmar. Det såg fint ut och kirurgen Linus var nöjd med att Ville äter laktosfri mat. Ville ska få en remiss till en mindre operation där Linus ska sy ihop Villes bråck i magen. Men han sa att det inte var ett stort ingrepp. Jag kan inte hjälpa att bli lite orolig för nersövningen.

På måndag ska Ville och pappa Daniel till örondoktorn och Ville ska få lite lugnande så doktorn kan kolla hans öron. När vi försöker att mäta hörseln lever Ville rövare så det är hopplöst att ens försöka.

Lillkillen har haft sin första fästing på sig idag. En liten liten vidrig sak. Det kryper på mitt skinn bara jag tänker på det. Men förhoppningsvis är det inget kvar av det elaka djuret.

Just nu har Ville ett totalt nervöst sammanbrott och vet inte om han ska sitta, ligga eller rusa runt i sin gåstol. Puh vad livet kan vara svårt…men hoppsan han fastnade framför vår TV. Dålig vana….

Tills nästa gång……………………………………….adjö.

                                                                                                      
   


Lund och Ullared!!

                                                                      

Så har vi då varit i Lund. En mycket snabb och i vissa fall jobbig resa. Men det stora hela gick bra och vi skrattade mycket och ofta.

Det kändes ganska bra att inte behöva stanna på hjärtavdelningen längre än vi behövde.

Något som gjorde mig tvärförbannad var när vi klev in på avdelningen i Lund, vilken LYX!!!!!!!! Göteborg där Ville låg var en skithög i jämförelse med Lund. Alla pengar har gått till den nya barnavd. som vi besökte. Hur kan politikerna vara så trångsynta i utdelningen av pengar till olika sjukhus.  När vi skulle operera Ville valde jag mellan Lund och GBG men blev övertalad av doktorerna att stanna på kirurgen i GBG. Hade jag inte blivit övertalad kanske vistelsen blivit mindre jobbig. Hela sjukhuset i GBG är slitet och riktigt äckligt på vissa avdelningar. 7-10 dagar blev 5 veckor!! Pgr av skitig avdelning som inte städades ordentligt. Ville fick magsjuka av diare’ som spridits på föräldrarnas toalett. >>Oacceptabelt!! Men vi får väl tacka personalen på kirurgen och hjärtavdelningen att operationen gick bra.

Nå ja tillbaks till vad som har hänt i veckan….

Ville har verkligen blivit en helt annan unge sen vi började med laktosfrimjölk. Gåstolen har gjort under med honom och mattan vi fick låna av vår fantastiska sjukgymnast har utvecklat Ville dramatiskt. Vi njuter av en duktig och pigg pojke som gör framsteg varje dag.

I helgen har vi haft öppet hus för de som ville mingla innan stadsfesten. Riktigt trevligt. Massa folk och ungar överallt. Ville fick följa med i sin nya vagn…..med öronkåpor!!!! Noice var FANTASTISKA fast Hasse Carlsson är död så var det en otrolig konsert. Jag hade ståpäls hela tiden och sjöng så lungorna sprängdes. Annars var det ganska lamt med band som var bra, Backyard Babies var usla som vanligt men Sator var ganska hyfsade. EMD orkade jag inte titta på och resten vet jag inte vad det var….. men kul hade vi.

                                                                   


RSS 2.0