Livet

Livet är orättvist.

Mitt liv är alldeles fantastiskt just nu. Mina barn mår bra och min man är som alltid den bästa. Jag har inget att klaga på men gör det i alla fall. Tvätten ligger precis överallt, det är tråkigt att laga mat, vädret är skit och jag är pank….. man kan fortsätta i många rader.

Då säger jag STOPP! SLUTA! Skäms på mig!

Livet är jättebra. Vi fick huset vi ville ha. Vi har pengar på banken. Vi äter oss alldeles för mätta 7 dagar i veckan. Tvätten kan vänta för vi har garderoben full med tvättade kläder. Lite skit i hörnet har ingen dött av.

Det finns så många människor i världen som inte har det bra, sjuka och fattiga som lever av ingenting. Jag har ingen rätt att klaga. Som min kära vän brukar säga…. ”Jävla I-lands problem! ”

Nu får det vara nog!

Ville mår toppen, han käkar EYE Q fiskolja och jag tycker mig se en förbättring i hans utveckling. Han har börjat säga mer ljud och lyssnar intensivt på vad vi säger. Hoppas han börjar tala snart. Bara några ord…

Han har börjat låta som ett lejon nu och som en ko. Grrrrrr säger han och mooooooo……. Så söt.

Titta på TV funkar också nu för tiden, han kan sitta och slappa med morsan varje dag. Underbart.

Molly sa Ovve ovve ovve till 2 vovvar som gick förbi henne för några dagar sedan. Hon kör lamptecken och säger ampa för lampa. Kul….. Molly kryper i racerfart över golvet och försöker klättra på allt. Undedrbara unge.

Puss till mina fantastiska barn och deras underbara pappa.

Sen hoppas jag att vår lilla Freddan snart kryar på sig för det river i hjärtat att veta att han är sjuk på Ryhov….. Den stora lilla kämpen!!! Puss på dig.

 

 

 


RSS 2.0