Helvete!

Julen och nyår var precis som de andra jularna och nyåren. Vi körde runt träffade släkt och åt god mat. Mycket trevligt på alla ställena.

Våra små älsklingar fick allt från strumpor till leksaker. Mycket uppskattat allt ihop.

Nu har helvetet brutit ut igen och vi fick reda på idag att Molly har hjärtfel……………….                                    
vi vet inte hur stort hålet är eller om vi ska operera henne……….                 
Hjärnan orkar inte riktigt med.................                                                        

Det tar så mycket på krafterna när man precis fått Ville klar efter alla turer och nu ska man sätta igång med Molly. Även om hon inte behöver opereras kommer det bli ett jävla farande till läkarna. Jag hade hoppats att våra liv skulle börja nu.                                                                                                 

Ville mår bra och har börjat dagis, Molly och jag skulle ha mysigt med egentid. Kanske resa en kortare tur men nu känns det som att allt tog stopp.      

Jag sa en gång för länge sedan att jag inte skulle ha barn för jag ville inte att de skulle få hjärtfel som jag…….nu har jag ett barn med DS och hjärtfel och ett barn med hjärtfel….. Molly och jag har också samma kromosom avvikelse som hon har ärvt av mig och det har nog med just hjärtfelet att göra och det är alltid kvinnans ägg som gör så att barn får DS…… så jag känner mig riktigt riktigt arg ledsen och bitter just nu. Jag måste ha varit en dukigt elak människa i mitt förra liv……..


Fan också












                             


RSS 2.0