Dålig bloggare och skön pajsare!

Nu har jag blivit tillsagd på skarpen att uppdatera bloggen.............dåligt av mig, jag vet.

Men här händer verkligen ingenting!!!! Ville är en skön pajsare som kryper och går med hjälp av oss.. Han leker med allt som kommer i hans väg och biter på allt....även sina föräldrar.

Vi hoppas att han ska kunna gå till sommaren, det skulle underlätta en hel del, men om han inte gör det så duger det oxå.

 Jag har märkt att många föräldrar hetsar kring sina barns utveckling, jag orkar inte det. Skit samma om han inte kan vissa saker som boken från BVC säger, vi är alla olika individuella människor och går vår egen väg.

 Sen kan man ju inte hålla inne med att man blir jävligt stolt när han lyckas göra något nytt.

 Ville går hos dagmamma nu och stormtrivs, hans dagmamma är kanonbra och han ser varken mig eller Daniel när vi lämnar honom på morgonen, det är bara Ana, så gulligt och skönt! Tänk om han hade bölat varje gång man lämnat honom, mitt hjärta hade brustit.

 I dag såg Ville en liten nyfödd unge på BVC vilka ögon han fick, helt fascinerad..... ska bli riktigt roligt vad han säger när han får se sin lillasyster för första gången, bara 2 månader och en vecka kvar!!!!!!!! Sen kommer Molly! Fasa fasa fasa fasa......smärtan alltså : )

 Så var det med det......livet fortsätter och jag kommer vara lika usel att blogga som tidigare...hej hopp!

                         

 


RSS 2.0